Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 mai 2018

Totul despre apă, iubire și iertareConferință

               Joi, 31 mai, ora 18,30, la Universitatea Populară Ioan I. Dalles                             Ape terapeutice. Apa, iubirea și iertarea

                             Metode de dezintoxicare fizică și psihică

               

                                                      Invitați:

                                           Terapeut  Mihăiță Toma

                                                   Mariana Fodor

                                                   Gheorghe Minea

                                       Moderator: Maria TimucOrganizatori: Universitatea Populară Ioan I. Dalles și Editura Dharana

Parteneri ai evenimentului”Cremă de Mei și Secară Silvian” din Constanța, AGNESITARA, producător coloizi de Au, Ag, Platină etc, CANAD SYSTEMS Impex.

Persoanele prezente vor primi gratuit la intrarea în sală:

-        Cremă de mei și secară Silvian

-        O sticluță de argint coloidal

-        O sticluță de apă cu PH 9

Editura Dharana va oferi 10 cărți gratuite în cadrul unei tombole. Participanții la conferință sunt rugați să completeze  biletele pentru tombolă înainte de intrarea în sală, urmând ca în timpul desfășurării conferinței să fie extrase biletele și anunțați câștigătorii.

Editura Dharana va fi prezentă la eveniment cu un stand de cărți din domeniul spiritualității, care vor avea reduceri considerabile.

Între ele vor fi cărțile dlui Mihăiță Toma: ”Apa, miracolul vieții – Terapii interne cu apă”(ediția a IV-a revizuită și adăugită), ”Sistemul imunitar – cheia sănătății”, ”Dezintoxicarea fizică și psihică – Tehnici și produse”, ”Vindecarea prin iubire și iertare”, precum și cărțile Mariei Timuc.

În holul Sălii Dalles va fi amenajat un stand unde se vor face demonstrații de testare a PHului apei(Ileana Dobrescu- Canad Sistems Impex).
Puteți veni cu apa de acasă pentru a-i testa Ph-ul și potențialul de oxidoreducere.Costul biletului de intrare la conferință este de 15 lei/persoană.Tema conferinței:

-        Cât este de important să bem apă?

-        Câtă apă avem nevoie să bem pentru a ne menține starea de sănătate?

-        Ce fel de apă trebuie să bem așa încât să fim sănătoși?

-        Care sunt apele cu potențial terapeutic?

-        Despre PH-ul apei și potențialul de oxidoreducere

-        Despre apa alcalină și puterea apei de a ne ajuta sistemul imunitar să lupte cu bolile

-        Despre puterea fantastică a apei de a reprezenta emoțiile omenești

-        Despre filtrele de purificare a apei

-        Despre apă, iubire și iertare

-        Despre detoxifierea fizică și psihică, deopotrivă cu apă și cu alte metode pe care le veți afla la conferință-        Sângele este cel care transportă hrana pentru toate celulele noastre, el alimentând toate organele și este foarte important pentru sănătate ca el să-și păstreze un pH normal. Apa este de fapt hrană pentru sânge. Dacă apa nu este de calitate, scade și calitatea sângelui, pierdem apoi calitatea sistemelor circulator, respirator etc. și în final sănătatea”, scrie Mihăiță Toma în cartea sa, ”Apa, miracolul vieții – Terapii interne cu apă”(Editura Dharana).”Se cunoaște faptul că microorganismele nu se dezvoltă în lichidele cu pH bazic, de aceea lichidele alcaline reprezintă un scut în fața germenilor patogeni.  Întrucât aproape tot ce mâncăm ne acidifiază, trebuie să bem o apă alcalină (cu pH peste 7).  Scăderea pH-ului duce la tulburări de imunitate. Menținerea organismului într-o stare bună de alcalinitate activează limfocitele responsabile cu întărirea imunității”, spune Mihăiță Toma în cărțile sale.

 Cei doi specialiști în domeniul diferitelor tipuri de ape terapeutice, respectiv Gheorghe Minea și Mariana Fodor, vor veni cu răspunsuri interesante la multe dintre întrebările noastre despre apă.

-        Vom afla lucruri mai puțin cunoscute despre apă și rolul ei în menținerea vieții, despre dezintoxicarea fizică și psihică , deopotrivă realizată cu ajutorul apei, dar și prin alte metode care vizează stilul de viață și emoțiile pozitive, în special despre puterea iubirii, a recunoștinței și a iertării și despre cum apa, prezentă în corpul nostru într-o proporție de peste 70 la sută,  reprezintă vehiculul emoțiilor care susțin sănătatea, bucuria și viața (imunitatea corpului).Apa din organismul uman reacționează la gândurile de iubire, de recunoștință și de mulțumire, formând cristale frumoase pe care anumiți cercetători (vezi Masaru Emoto) le-au fotografiat, demonstrând că apa este cu adevărat un miracol al vieții, care exista înainte de a fi creat omul însuși, cum ne spune și Biblia ”Duhul lui Dumnezeu se mișca deasupra apelor”(Geneza). Cristalele pe care le formează apa când îi spunem ”te iubesc” și ”mulțumesc” sunt o dovadă a faptului că iubirea, recunoștința și iertarea sunt cu adevărat puternice și dătătoare de viață. Vă va vorbi mai mult despre ele, precum și despre iubirea de sine, Mihăiță Toma.-        ”Iubește-te

Iubește-te în toate felurile.

Iubește-ți trupul uimitor de frumos.

Iubește-ți mintea minunat de complexă.

Iubește-ți inima și toate emoțiile ei alese.

Iubește-ți spiritul etern și infinit.

Ai grijă de tine în fiecare zi, în fiecare minut.

Păstrează-te în grija inimii tale cea bună.

Adun-te în trupul tău în fiecare seară, când dormi.

Trezește-te în lumina frumuseții sufletului tău în fiecare dimineață. NOTĂ:

Vă rugăm să transmiteți aceste detalii și prietenilor sau cunoștințelor dv care ar putea fi interesate de ceea ce înseamnă apa pentru sănătatea fizică și emoțională a ființei umane și ar dori să participe la conferință.

Vă mulțumim!

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească?

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească? ” Acel lucru pe care l-a spus Dumnezeu trandafirul...