Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 noiembrie 2016



”Aproape totul despre iubire și sex” - o lansare frumoasă





Marți seara, la lansarea cărții ”Aproape totul despre iubire și sex”, autori Ovidiu Bojor și Maria Timuc, și a cărții ”Himalaya - de la Ayurveda la medicina modernă”, autori acad.dr Ovidiu Bojor și dr. Laura Miclăuș, ambele apărute la Editura Dharana, a fost lume multă, frumusețe, grație și bucurie. Au vorbit despre cartea ”Aproape totul despre iubire și sex” autorii, dar și invitații speciali ai serii, respectiv acad.dr. Adrian Restian, prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan și Emil Străinu. Adrian Restian a vorbit despre puterea ”iubirii mântuitoare”, despre putrerea vindecătoare a iubirii, un aspect confirmat deja științific. De asemenea,  Dumitru Constantin Dulcan a vorbit despre legătura dintre iubire și sexualitate, despre impactul iubirii și al sexualității făcute cu iubire asupra creierului, respectiv asupra întregului organism uman. Prin sexul elevat putem atinge trăiri transcedentale, a spus Dulcan și aceasta este una dintre ideile pe care le susține cartea lansată aseară. Și Emil Străinu a apreciat rolul educativ al cărții și mesajul care susține refacerea legăturii dintre iubire și sex și nevoia de a percepe sexualitatea la un nivel superior pentru ca specia noastră să urmeze cursul firesc al naturii și să supraviețuiască. 
Despre cartea ”Himalaya - de la Ayurveda la medicina modernă” au vorbit dr. Laura Miclăuș, precum și acad. dr. Ovidiu Bojor. Această carte, precum și ”Aproape totul despre iubire și sex ” conțin descrierea unor plante studiate știițific care au rol vindecător și intră deja de mulți ani în compoziția unor medicamente excepționale sau ar putea deveni în viitor ingrediente ale unor medicamente fără efecte secundare și adverse. 
Participanții la eveniment s-au bucurat să asculte câteva melodii frumoase, cântate de poetul Traian Chiricuță și poetul Cătălin Codru, iar actrița Doina Ghițescu a făcut deliciul serii grație talentului său. 

Maria Timuc și Ovidiu Bojor le mulțumesc tuturor prietenilor care au venit aseară la eveniment, inclusiv celor de pe Facebook, precum și personalităților prezente. Mulțumim artiștilor care ne-au încântat, și, - în mod special - organizatorilor evenimentului, respectiv Editura Dharana și directorului său, Ioan Busuioc și Prisum Internațional, distribuitor al produselor Himalaya în România.
Mulțumim pentru spațiul minunat și generos pe care ni l-a pus la dispoziție Compania de Librării București, Librăria Luceafărul și dnei Marieta Seba, directorul Companiei de Librarii Bucuresti, care a fost o gazda exceptionala.
Mulțumim domnului Silvian Miron pentru produsele minunate ale firmei sale: ”NECTAR SILVIAN DIN MEI SI SECARĂ - CREMĂ DE BRAGĂ”, firmei OCEAN FISH și lui Petru Buiuca, primul MasterChef din România. 







Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească?

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească? ” Acel lucru pe care l-a spus Dumnezeu trandafirul...