Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 aprilie 2015


                                               A apărut cartea mea:

                                             ”Pași către tine însuți - Vindecarea cauzală”




Sunt bucuroasă că astăzi, în ziua aceasta mare, ”Izvorul Tămăduirii”, este gata prima mea carte de spiritualitate, cea care poartă numele rubricii de pe blog și a fostei rubrici de la Jurnalul Național, ”Pași către tine însuți”, pentru ca cel de-al doilea titlu să fie unul nou, poate surprinzător pentru dumneavoastră: ”Vindecarea cauzală”! Domnul Ioan Busuioc, editorul cărții ( Editura Dharana) a țesut lucrurile într-un mod cumva tainic, așa încât astăzi, nu doar că mi-a adus mie primele exemplare, dar tot astăzi le-a trimis în librării și a deschis toate canalele prin care cartea poate fi comandată(inclusiv on line: aveți mai jos câteva site-uri pe care le puteți accesa deja, vor mai fi și altele începând de luni).  O persoană discretă, evident profund spirituală, editorul cărții, dl Ioan Busuioc, merită aprecierea și mulțimirile mele pentru strădania, seriozitatea și armonia minunată de care a dat dovadă în lucrul cu mine. Mulțumesc , de asemenea, profesorului Dumitru Constantin Dulcan, autorul celebrei cărți ”Inteligența Materiei” și al altor câteva titluri deosebite(mulți dintre dumnevoastră l-au citit și văd că distribuiți continuu pe Internet articole și interviuri ale sale), care a scris rânduri atât de frumoase despre mine într-o scurtă prefață. Îi mulțumesc psihoterapeutului Mihăiță Toma, o persoană foarte specială(el însuși autorul unor minunate cărți de spiritualitate și vindecare), care a avut un rol decisiv în apariția acestei cărți, precum și prietenei mele, Georgeta Resteman, care a transpirat prin manuscrise, făcând selecții și corectură.


Nu în ultimul rând, vă mulțumesc dumneavoastră, cititorii mei, cei vechi și cei care vor fi de acum încolo, căci știu, grație căutărilor mele sprituale, că ”nimic nu poate exista fără să fi fost cerut”, nici o carte, nici o activitate, nici măcar o mișcare în acest univers viu, în care tot ce se naște, inclusiv ființele, sunt un răspuns la o nevoie, la o dorință, la un vis al existenței. Vă mulțumesc pentru că m-ați chemat(chiar dacă nu știți aceasta la nivel conștient)! Nădăjuduiesc ca bunul Dumnezeu (căci nădăjduiesc că el a lucrat prin mine și eu mă rog mereu ca acest lucru să se întâmple) să pătrundă tainic în ființa celor ce vor citi și să le dăruiască prin fiecare gând, prin fiecare idee, prin fiecare vis coborât în cuvinte, lumina, călăuzirea și puterea de a păși mai mult, mai profund, mai frumos către propria ființă lăuntrică, către mai multă înțelegere și frumusețe a manifestării în această viață.
Cartea conține un fel de eseuri, pe care le cunoașteți și din ziar, și de pe blog, așezate în patru capitole, respectiv patru mari tematici:1)  IUBIREA. 2) FERICIREA ȘI RELAȚIILE. 3) RUGĂCIUNEA ȘI CREDINȚA. 4) TEHNICI DE VINDECARE. Chiar dacă le-ați mai citit, citindu-le în această așezare efectul va fi cu totul și cu totul altul.






Titlul ”Vindecarea cauzală” are ca substrat convingerea mea că o idee corectă, asimilată de conștiința umană, este o putere care corectează, luminează și vindecă mintea, sufletul și uneori...vindecă acțiuni, alegeri și părți din corpul nostru fizic. Ideile nu sunt doar nemuritoare, cum ne-au spus marii filozofi greci, ele sunt și vindecătoare, ele provoacă o creștere a nivelului de conștiință și de energie a ființei atunci când sunt corecte. Fie ca...întotdeauna să aveți acces la adevăr, căci asta înseamnă o idee corectă, înseamnă o idee adevărată, în sensul pur spiritual al cuvântului, și să faceți pași mari  dragostea nespus de frumoasă pe care Domnul o are pentru toate ființele. Să conștientizați această iubire și să-i permiteți Sinelui divin să lucreze prin dumneavoastră pentru ca lumea noastră să fie o lume în care ne bucurăm că suntem și o lume...în care suferința, izvorâtă din neînțelegere, să se diminueze măcar. Cheia creșterii noastre spirituale este iubirea: pe măsură ce înțelegem să le oferim celor din jurul nostru mai multă iubire, ne iubim mai mult pe noi înșine și, în acest fel, creăm lumea frumoasă, în care ne dorim să trăiască cei ce vin după noi, copiii și copiii copiilor lor. Dragostea este învățătorul de care nu ne vom mai putea lipsi în viitor, ea va pătrunde în acest viitor, pe care eu îl văd deja în interiorul meu ca fiind unul ...în care formele răului vor veni doar din întâmplări accidentale, nu din cele premeditate. Mai este până atunci, însă. Până atunci, să lucrăm cu noi înșine, să fim conștienți, să creștem spiritual și să iubim, să fim conștienți că ființa umană e bolnavă fără iubire și ...căzută în mâinile unor forțe întunecate. Drumul către noi înșine ne duce în lumina conștienței, ne trezește și ne dăruiește puterea de a accepta și vicisitudinile, și nefericirile, și pierderile, și neliniștile acestei vieți.
Fiți binecuvântați!

Comandă carte on line!

Puteți comanda cartea pe aceste site-uri momentan, iar de luni vor fi și altele, pe care le voi publica...

http://www.librariaeminescu.ro/editura/349/DHARANA

http://www.divin.ro/?bq5y3&catEd&d3tEd&1dEdi=c43bb32d4ba788a8ca6eec04f4a7b9fa

http://www.depozitdecarte.ro/editura-dharana.html

http://www.eusunt.ro/carte-Pasi-catre-tine-insuti~3933/#

http://www.cartespirituala.ro/index.php?manufacturers_id=102&osCsid=306a030a3dd49549967a75864c6ddfda

10 comentarii:

  1. Minunată veste în săptămîna luminată! Felicitări Maria Timuc "doctor de suflete "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, îți mulțumesc și eu tare mult. Îmbrățișări! :)

      Ștergere
  2. Multumesc, Maria, pentru aceasta carte.Poate te gandesti si la o lansare cu public, unde sa ai o intalnire cu cititorii tai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma alatur cu bucurie si eu de vestea cea buna! Dumnezeu sa-ti deschida cai numai de Lumina! Cu tot Dragul, o imbratisare pe masura bucuriei! Desigur, o sa o cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe screensavers-ul telefonului meu tot un puf de papadie am. Asa ca, primul impact a fost asa placut! Ce zici, frumoasa coincidenta asa-i?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, mă bucur că suntem în rezonanță(și coincidență/sincronicitate), de altfel, nu mă surprinde. Îți mulțumecs pentru căldura și dragostea ta. Te aștept cu drag la lansare!

      Ștergere
  5. Mulțumesc tutror prietenilor care au distribuit acest material pe Google! Vă îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească?

Ce i-a spus Dumnezeu trandafirului și l-a ajutat să înflorească? ” Acel lucru pe care l-a spus Dumnezeu trandafirul...